WOOPIES Akoestische panelen

WOOPIES: Akoestische panelen van 100% Swisswool®

WOOPIES zijn panelen die de akoestiek in een ruimte moeiteloos verbeteren. Ze zijn vervaardigd van 100% Zwitserse wol en hiermee een geheel natuurlijk, duurzaam en gerecycled product.

WOOPIES zijn niet alleen effectief voor de akoestiek, maar het zuivere wol neutraliseert geurtjes en reguleert de luchtvochtigheid.

WOOPIES zijn verkrijgbaar in diverse designs en kleuren en hierdoor perfect toe te passen in ieder interieur.

FROM SHEEP TO SHOP AND BACK

WOOPIES zijn gemaakt van 100% zuiver Zwitserse wol (Swisswool®), afkomstig van dertig verzamelpunten in Zwitserland.

Naar het principe ‘from sheep to shop and back’ houden wij het aantal kilometers dat de wol aflegt zo laag mogelijk en garanderen wij regionaal en mulesing-vrij wol voor de WOOPIES. WOOPIES heeft dan ook een FairTrace certificaat van authenciteit. Bovendien behouden wij graag langdurig de waarde van dit zuivere materiaal door intern een speciaal recycling systeem toe te passen. Een WOOPIE kan volledig gerecycled worden, mócht het ooit het einde van zijn levensduur bereiken.

DE VOORDELEN VAN WOL

De zuiver Zwitserse wol van de lodens in combinatie met textiele bindvezel vormt de basis van alle productonderdelen.

Het maakt de akoestische absorptie mogelijk, neutraliseert geurtjes, brengt balans in de luchtvochtigheid, en reduceert eventueel verontreinigende stoffen, voornamelijk formaldehyde en methaangas. Wol is een vernieuwbare grondstof, het schaap krijgt immers op een natuurlijke manier jaarlijks een nieuwe vacht.

Bovendien is wol 100% recyclebaar.

STIJLVOL IN ELKE RUIMTE

Met deze eigenschappen is het bijna onmogelijk WOOPIES weg te denken uit je interieur. WOOPIES zijn er in grote diversiteit voor alle soorten ruimten. Alles is mogelijk in vorm, grootte, design en kleur en er zijn diverse installatie mogelijkheden. Als basis designs zijn er ‘plain’, ‘cross’ en ‘bones’ met rechte of afgeronde hoeken. Kleuren kunnen inspireren, rust geven, warmte uitstralen en sfeer bepalen. Daarom hebben we naturel kleuren van schapen in de collectie, en ook een serie geverfde lodens. Combineren is mogelijk en geeft de ruimte extra karakter. Aan de uitvoering zal het niet liggen, want alles is mogelijk zolang het technisch haalbaar is.

Media

Productkaarten

Woopies Installatie Opties

Installatie Opties

Woopies Kleuren

Kleuren

Woopies Panelen Overzicht

Panelen Overzicht

Woopies Trends en Combinaties

Trends en Combinaties

Foto‘s