Sunreef Dawn by AE interior

Onderga de transformatie van de Sunreef Dawn jacht met AE Interiors, begeleid door Ana Elena. Het doel: nieuw leven inblazen in het ex- en interieur van de prachtige Catamaran jacht uit 2019. De opdracht voor dit Catamaran jacht voldeed aan de strikte budgetnaleving, tijdige levering en de essentie van "stille luxe".

Fotograaf: Nicolas Claris

AE interior

Met een B.Sc. in Architectuur begon Ana in 2016 aan een reis van Mexico-Stad naar Milaan, waar ze een Master's in Interior Design volgde. Toevertrouwd door Ezequiel Farca, overzag ze jachtontwerpprojecten in Italië en vormde zo de schakel tussen de studio, klanten en Italiaanse partners. Via vijf complexe projecten verkreeg Ana uitgebreide ervaring in jachtontwerp, constructie en samenwerking.

Na haar werk bij een Nederlands ontwerpbureau richtte Ana in 2021 AE Interior op. Gedreven door een passie om haar internationale netwerk uit te breiden en uit te blinken in jachtinterieurs, blijft ze architectonische expertise verweven in het complexe weefsel van jachtconstructie. Ana's verhaal is er een van passie, expertise en een onvermoeibare streven naar excellentie in de wereld van jachtontwerp.

AE interior

Sunbrella

Sunbrella is gebaseerd op de overtuiging dat stoffen mooi én functioneel moeten zijn. Sunbrella wordt gefabriceerd met een oog voor design detail en ontwikkeld met robuuste prestatiekenmerken die kleurbestendigheid bieden en weerbaarheid tegen de schadelijke gevolgen van zonlicht en blootstelling aan chemische stoffen. De stof is tactiel maar toch duurzaam, heeft milieukenmerken die voorlopen op de industrie, is eenvoudig te reinigen en biedt een lange levensduur - waar het ook gebruikt wordt.

Sunbrella

Design by Kordaat, build by Lagoworks