Michelin ster restaurant Daalder - Plush Velvet

Nog geen half jaar nadat chef Dennis Huwaë met Daalder zijn eerste Michelinster ontving, pakt het team ’t restaurant in. Inclusief ster. Daalder verhuist naar de Postjesweg 1 in Amsterdam en neemt al het beste mee naar hun nieuwe locatie in Het Sieraad. Daar, in het voormalige Edel, vindt Huwaë de ruimte om zich opnieuw verder te onderscheiden. In smaak en sfeer.

 

De stoffering van de meubels werd verzorgd door meubelfabrikant & projectstoffeerder B&B Stoffering in Rosmalen. 

 

Fotograaf: Lyan van Furth - www.lvffood.com

Daalder Experience

De omgeving mag totaal anders zijn; het team serveert in hun nieuwe thuis alle Daalder-signaturen met datzelfde persoonlijke praatje aan tafel, die échte aandacht en met de relaxte maar precieze service. 

 

‘Bij Daalder willen we zoveel mogelijk verschillende gasten aan tafel krijgen. Hier kan dat.’ Het gepoetste messing en marmer van hun thuis in de Jordaan maken op de nieuwe locatie van Daalder plaats voor neon, grafische vormen en street art. Aan de Postjesweg barst de zaak van energie met een bar om de avond door te borrelen, de ronde 8-persoonsbooths waar groepen vrienden samen komen, en muziek die de avond ook op smaak brengt.

Plush Velvet

4 Outdoor Plush Velvet, ook wel bekend als velours of fluweel, is een zachte en glanzende stof voor buiten. De glans heeft een krachtige kleurdynamiek en geeft die luxe uitstraling wat velvet zo geliefd maakt! 

 

Wat de Plush Velvet zo bijzonder maakt, is dat het ook geschikt is voor buiten. Het materiaal is waterafstotend, 100% Solution Dyed Acryl, UV-resistant en gemakkelijk schoon te houden. 

 

Zo kan er gekozen worden voor een neutrale kleur zodat de Plush Velvet mooi opgaat in de rest van je interieur of exterieur. U kunt echter ook voor een felle kleur gaan, deze kleur springt er dan uit waardoor de stoffering veel aandacht trekt

B&B Design

Al 21 jaar lang maakt B&B design kwalitatief soft seating zitmeubilair voor de zakelijke markt. Comfortabele fauteuils, banken en stoelen met een nette en moderne uitstraling. Alle meubels worden in het familiebedrijf gemaakt, van het knippen en stikken van stoffen tot het stofferen en afmonteren van de meubels.

 

Ze combineren vakmanschap met efficiëntie en zorgen er zo voor dat de meubels altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Eigen collectie of maatwerk, de meubels van B&B design hebben een snelle levertijd. 

Design by Kordaat, build by Lagoworks