D2C - Hotel Musa Como

Design 2 Chill in samenwerking met Musa, luxe hotel aan het Comomeer.

 

MUSA is het onverwachte gezicht van het Comomeer: ​​de ware essentie van de Italiaanse cultuur belichaamd op één plek, uitgedrukt in momenten van panoramische ontspanning en onvergetelijke gastronomische sensaties. De ziel van gastvrijheid ontmoet dineren en hotelovernachtingen, om leven te geven aan iets unieks, dat u elke dag meer verrast.

 

Design 2 Chill heeft al het buitenmeubilair geleverd bij dit prachtige luxe hotel. Design 2 Chill heeft ervoor gekozen om met onze Sunbrella stoffen te werken.

Design 2 Chill

Reeds 18 jaar is Design2Chill trendsetter op het gebied van 'all-weather' lounge- en tuinmeubelen. Ze bieden een ruime collectie van moderne designmeubels gekoppeld aan een uniek maatwerkconcept en gericht op duurzaamheid. In de afgelopen jaren is er veel aandacht en energie besteed aan het ontwikkeling- en productieproces. Als gevolg daarvan zijn de meubels geoptimaliseerd in termen van duurzaamheid en zitcomfort. Dit komt onder andere tot uiting in het innovatieve afwaterings- en ventilatiesysteem, de combinatie van 'quick-dry foam' en koud schuim en het gebruik van de hoogste kwaliteit stoffen. De speciaal ontwikkelde stoffering is water afstotend en beschermd tegen vuil en vlekken. Design2Chill staat voor exclusief design. Tevens is D2C gespecialiseerd in maatwerk en kunnen meubels uit de collectie in ruim 150 trendy kleuren en dessins leveren.

Hotel Musa

Stel je voor dat je aan de oevers van een subliem meer staat, een licht briesje kabbelt zachtjes over het water en de zon verlicht je gezicht. Je bent in MUSA, aan het Comomeer, een ronduit spectaculair uitzicht recht voor je ogen: een spiegel van water, de majestueuze toppen van de Alpen en een eindeloze hemel om je dagen te omlijsten.

Design by Kordaat, build by Lagoworks