HARDOY by spnkr

Meestal zal een woonplaats voor senioren waarschijnlijk enkele bewoners huisvesten die speciale aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld, verwarde personen of mensen met Alzheimer zijn een veelvoorkomende situatie en wordt goed beheerd door het werkend personeel. Het is fascinerend om te zien, hoe interieurontwerp het leven van bewoners en personeel veel gemakkelijker, comfortabeler en gewoon gelukkiger kan maken. Ver weg van de koude medische aspecten van de meeste gespecialiseerde ziekenhuizen en klinieken.

spnkr

spnkr is opgericht door Florence Dewaele en Alexis Letellier. Achter de 2 oprichters staat een team van creatieve geesten die zich toeleggen op het ontwerpen van ruimtes en de merkidentiteit voor professionals. Sinds 2012 heeft spnkr talrijke ruimtes ontworpen, variërend van 50m2 tot 20.000m2, zoals hotels, restaurants, woonhuizen, seniorenwoningen en zorginstellingen, kantoren, wellnesscentra en winkels.

 

Hun benadering is alomvattend: we ontwerpen niet alleen muren en meubels. We ontwerpen een ervaring, een plek waar mensen zullen leven, lachen, werken, slapen, eten of ontspannen. We spelen met materialen, licht en kleuren om de ziel van elke ruimte te benadrukken.

spnkr

AGUA FABRICS

Agua Fabrics biedt hoogwaardige contract bekledingsstoffen die speciaal zijn ontworpen voor elke branche. Agua Fabrics is gespecialiseerd in technische zachte stoffen en kunstleer die perfect de balans vinden tussen stijl en functionaliteit. De stoffen zijn niet alleen zeer duurzaam, maar ook brandvertragend, waterdicht, vlekbestendig en antimicrobieel.

 

Agua Fabrics is de ideale keuze voor situaties waar intensief gebruik vereist is, zonder concessies te doen aan de uitstraling of het gevoel van de stof. Of het nu gaat om bejaardentehuizen, ziekenhuizen of seniorenwoningen, de Agua stoffen bieden de perfecte oplossing.

 

Met Agua Fabrics haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een vleugje stijl en comfort. Maak van elke ruimte een aangename omgeving met onze duurzame en veelzijdige bekledingsstoffen.

AGUA FABRICS

Design by Kordaat, build by Lagoworks