Zilverblauw Oisterwijk - REVYVA

Toen Casper Boot en Anki Wijnen van Zilverblauw de oude loungebank in hun tweedehands kas nieuw leven in wilden blazen, kwamen ze uit bij maatkussenmakers nofruit. Die vol overtuiging onze ‘groene’ stof REVYVA adviseerden, gemaakt van 100% recyclede petflessen.

Hergebruik in de tuinkamer van Zilverblauw

In hun tuinkas, die ze in coronatijd op Marktplaats kochten en zelf opnieuw opbouwden in de achtertuin, geven Casper en Anki lezingen, fotografieworkshops, social media advies en tuin- en interieurinspiratie. “Bij de afwerking en inrichting van onze chill-/werkkamer kozen we zoveel mogelijk voor gebruikte materialen”, legt Casper uit. “Simpelweg omdat er al genoeg spullen op deze aardbol staan. Deze duurzame REVYVA stof past perfect bij onze visie.” 

Creatieve kussenmakers

Bij nofruit is het maken van maatkussens core business. Je kunt er terecht voor kussens en zitplekken in alle soorten en maten. Of het nu gaat om zitkussens, rugkussens, banken en poefjes of kussens voor je caravan of boot; alles wordt exact op maat gemaakt. In de vorm, stof en kleur die jij wilt. “De REVYVA is inmiddels een aardig populaire stof”, vertelt zitadviseur Roxanne Crouwel. “Niet alleen Casper en Anki, maar steeds meer mensen maken milieubewuste keuzes. Een goede ontwikkeling!”     

Design by Kordaat, build by Lagoworks