Sunbrella 2018 Design + Performance™

Sunbrella Upholstery -stoffen binnen en buiten gebruiken

Zacht en met geraffineerde, trendsetting designs, is Sunbrella de ideale keuze voor een verscheidenheid aan toepassingen, binnen en buiten.

Van banken en stoelen van hoogwaardige kwaliteit tot terras- en patiomeubels, Sunbrella-stoffen verlenen stijl en prestatie aan iedere omgeving.

Met rijkelijke texturen en een verscheidenheid aan kleuren en dessins om van te kiezen, wordt iedere Sunbrella Upholstery-collectie gekenmerkt door doeken gecreëerd voor gestoffeerde basis items zoals banken, stoelen, poefen en meer, die het decor vormen en de stijl van een ruimte bepalen.

Design + Performance™

Design is belangrijk. Zonder geweldig design, hebben de ruimtes in onze huizen geen betekenis en inspiratie. De perfecte combinatie van kleur, textuur en dessin voegt niet alleen schoonheid toe, maar kan ook inspireren en vernieuwen. Een leven gevuld met geweldig design is waar het om gaat met Sunbrella®-stoffen. Fantastische collecties met ongeëvenaarde prestatie die mooi genoeg zijn voor een formeel meubel én duurzaam genoeg voor de bank waar u aan het einde van de dag in wegzakt.

Naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes

De Upholstery stoffencollectie is geïnspireerd op de fundamentele waarden van het Sunbrella merk: ontwerp en prestatie. Er is een heel team voor nodig om stoffen te inspireren, ontwerpen en vervaardigen, die voldoen aan een behoefte en jaren meegaan.

Deze collectie van 226 individuele stijlen bestaat uit een rijk palet aan kleuren, patronen en structuren. Van prachtige basics tot verfijnde jacquards, iedere stof werd ontworpen om een unieke identiteit te weerspiegelen. Breng uw ontwerpvisie tot leven.

Sunbrella Upholstery stoffen zijn binnenshuis net zo veelzijdig als buiten. De stoffen zijn uitsluitend geweven met oplossing-geverfde acrylvezels om UV kleurvastheid te garanderen en ze zijn afgewerkt met een beschermende antivlekkencoating. Aantrekkelijk, gemakkelijk te wassen en duurzaam, verlegt onze collectie de grenzen van design.

Eigenschappen Sunbrella Furniture

 • Solution-dyed acryl door en door garengeverfd
 • Voorkomt aantasting of verkleuring door UV-stralen
 • Hoge Lichtechtheid 7/8
 • Eenvoudig te reinigen: afborstelen met water en zeep
 • Ademend; word dus niet heet en plakt niet
 • Pilt niet en word niet hard zoals vinyl
 • Rot- en schimmelvrij
 • Bacteriewerend
 • Zeewater bestendig
 • Wassen op 30 graden, daarna strijken om de finish opnieuw te activeren.

Reiniging

 • Afborstelen met water en zeep of Tex Aktiv Cleaner.
 • Impregnatie: Tex Aktiv Guard.

Specificatie Sunbrella Furniture

Samenstelling 100% in de massa geverfd acryl
Afwerking Antivlek behandeling: Exclusieve Glenn Raven formule
Breedte 137 cm
Rollengte 50 meter
Binding Plat binding
Gewicht 270 gram per m2
Kleurvastheid UV 7/8 ISO 105 B02
Kleurvastheid regen 7/8 ISO 105 B04
Brandwerendheid Class 1 U.F.A.C.

Toegewijd aan duurzaamheid

Decennia vóór de hedendaagse groene beweging, deed Sunbrella®-stoffen een toezegging milieuverantwoorde methoden aan te wenden. Vandaag de dag is onze toewijding aan duurzaamheid nog net zo sterk, en bijgestaan door onze verkopers, handelspartners en klanten kunnen wij onze waarden over de hele wereld in praktijk brengen.

Milieu-initiatieven van het bedrijf

Nul restafval Geen enkele Sunbrella productiefaciliteit over de hele wereld stuurt afval naar de stortplaats. Deze monumentale prestatie is het resultaat van onze focus op efficiëntie en maakt het Sunbrella mogelijk om een voorbeeld te zijn, en duurzaamheid elke dag, over de hele wereld in de praktijk te brengen.
Zonne-energie In 2011 installeerde Sunbrella zonnepanelen in onze fabriek in Norlina, NC, om emissies te verminderen. Vandaag de dag genereren deze zonnepanelen voldoende energie om 47 huizen van stroom te voorzien en heeft in combinatie met de upgrade van alle verlichtingsarmaturen, de CO2-emissies van de fabriek met 907.185 ton verminderd.
Vermindering van afvalwater Ons unieke kleuringsproces maakt Sunbrella-stof niet alleen kleurbestendig, maar bespaart meer water dan conventionele verfprocessen.
Wildbescherming Bij Sunbrella geloven we in het belang van het beschermen van de omgeving rond onze faciliteiten. Wij richten ons op het behouden van het inheemse plantleven en moedigen onze werknemers aan om tuinen te planten voor het verbouwen van vers voedsel en plaatselijk wild te voeden.

Duurzame productinitiatieven en waarmerken

Minder afval produceren Omdat Sunbrella-stoffen langer meegaan en minder vaak hoeven te worden vervangen dan traditionele stoffen, creëren ze uiteindelijk minder afval dan stoffen die ontvankelijk zijn voor schimmel, snel verkleuren of degraderen.
Renaissance-stoffen Sunbrella Renaissance stofferingstextiel is één van onze meest populaire collecties en blaast industrieel afval nieuw leven in door tot 50% post-industrieel gerecyclede Sunbrella vezels met virgine Sunbrella vezels te combineren, en vintage charme, diepe kleuren, een zacht gevoel en geweldige prestatie te creëren.
GREENGUARD® Gouden Standaard Sunbrella stofferingstextiel heeft de GREENGUARD Gouden Standaard bereikt, voor het bevorderen van een gezonde binnenluchtkwaliteit als een product met lage chemische en deeltjesemissies.
OEKO-TEX® -gewaarmerkt Sunbrella-stoffen zijn gewaarmerkt met het OEKO-TEX-label (klasse II - producten met direct contact met de huid), en gemaakt zonder geïdentificeerde schadelijke stoffen welke een risico kunnen vormen voor de gezondheid, huid en het milieu.
Skin Cancer Foundation -waarmerk De Skin Cancer Foundation raadt Sunbrella zonwerings-, maritieme en stofferingstextiel aan als beschuttingsproduct, om te voorkomen dat de zon de huid beschadigt. Samen met het regelmatig gebruik van een zonnecrème vormen de zonweringproducten van Sunbrella een versterkt beschermingsprogramma.
FACTS-gewaarmerkt Glen Raven Custom Fabrics biedt Sunbrella Contract-stoffen die zijn gewaarmerkt door de NSF/ANSI 336 Duurzaamheid-beoordeling. Meer dan 50 dessins in de Sunbrella Contract-stof collectie, inclusief die stoffen met de Defiance®-behandeling, bereikten het Zilveren niveau in de NSF/ANSI 336-2011, tijdens een derdepartijcontrole uitgevoerd dor UL Environment, het eerste bedrijf om zo'n brede reeks aan conforme stoffen te bieden.
ISO 9001 en ISO 14001 gewaarmerkt Onze ISO 9001 Kwaliteitsmanagement- en ISO 14001 Milieumanagement-waarmerken demonstreren onze toewijding om uitzonderlijke producten en diensten te bieden en tegelijkertijd onze verantwoordelijkheden ten aanzien van het milieu te erkennen.

Mijn Sunbrella recyclen

Mijn Sunbrella recyclen -programma

Sunbrella recyclet al meer dan 25 jaar lang acryl productie-afval en levert het af aan onze partners die de materialen omzetten in industriële producten zoals vilt, automotieve isolatie en filtratie.

In 2010 gingen we in de Verenigde Staten van start met ons Mijn Sunbrella recyclen-programma, dat het klanten mogelijk maakt mee te doen aan het recycleproces. Dit is een speciaal "retourneer"-programma. Een alternatief voor het weggooien van stofrestjes, zonweringhoezen, bootoverkappingen en stofferingstextiel. Sinds de aanvang van het programma, hebben zakenpartners en huiseigenaren meer dan 181.437 kilo stof gerecycled. Deze stof gaat niet naar de stortplaats, maar wordt nieuw leven ingeblazen en gerecycled tot draad voor gebruik in decoratieve Sunbrella-stof.

Als deel van dit programma zijn we trotse partners van de South Carolina Vocational Rehabilitation Department, om waardevolle werkgelegenheid aan de plaatselijke gemeenschap te bieden. Hun werknemers ontvangen de verzendingen van bijdragers en pakken deze uit, en sorteren en verpakken de materialen vervolgens voor verdere verwerking.

Om deel te nemen aan het Mijn Sunbrella recyclen-programma, verwijdert u alle ritsen, metalen onderdelen, plastic enz., die aan uw Sunbrella-stoffen gehecht kunnen zijn, en verstuurt de materialen naar ons met gebruik van het expeditieformulier via de link hieronder.

Kleuren

Kies een kleur / soort voor een selectie per kleur / soort.

Alles