Popolare

Popolare

As good as Italian food

Vyva Fabrics introduceert de nieuwe collectie kunstleer POPOLARE, geïnspireerd op de wereldwijd geliefde, authentieke Italiaanse keuken. Met als motto: 'Never out of style, always in fashion.' Uiteraard wordt de collectie gekenmerkt door de hoge kwaliteit waar Vyva Fabrics om bekendstaat, met oog voor duurzaamheid en gebruiksgemak.

Exclusief recept

Het exclusieve kunstleer oogt als echt leer, voelt prettig aan, gaat lang mee en is makkelijk te onderhouden. De bekledingsstof is verkrijgbaar in maar liefst 56 warme, makkelijk te combineren en zeer 'appetijtelijke' tinten, van de roomwitte Burrata en de goudbruine Caramello tot de zachtgroene Pesto en antracietkleurige Tartufo. Dan biedt de collectie ook nog keuze uit 17 stoffen met luxe metallic glans. Allemaal met een snufje Italiaanse allure.

De gebruikte materialen en productiewijze van de nieuwe collectie POPOLARE voldoen aan de Europese REACH-wetgeving voor het terugdringen van chemische stoffen. Dat betekent dat de materialen en de productie ervan veilig zijn voor mens en natuur, voor de huid en het milieu. Verder is POPOLARE geheel ftalaat-vrij, kras- en lichtvast, slijtagebestendig en antibacterieel. Kortom, letterlijk en figuurlijk aantrekkelijk voor 'tutta la famiglia'.

La bella vita

Kom maar door met de pasta of pizza, want een beetje gemorste olijfolie of tomatensaus... Die vlekken poets je zó weg! Geniet van 'la bella vita', en dat lukt zeker met de smaakvolle en hoogkwalitatieve bekledingsstoffen in de collectie POPOLARE.

Duurzaamheid

  • Fire Resistant Additives
  • Free Phthalate Free
  • REACH
  • RoHS

Specificatie

Composition Topcoat : 70,2% PVC, 7,8% PU
Backing 21,9% Polyester
Weight 730 gr/m2
Roll Width min. 137 cm
Roll Length +/- 30 m
Abrasion (Martindale) >100.000 cycles
Cold Crack CFFA 6a-2010 no cracking
Accelerated-ageing tests (Tropical test ISO 1419):
week 7: No cracking, peeling, or delamination
Light fastness >6 EN ISO 105B02 (Blue Wool Scale) Colour
Colour fastness to Rubbing (dry) 4-5 EN ISO 105X12:2002 (Blue Wool Scale)
Colour fastness to Rubbing (wet) 4-5 EN ISO 105X12:2002 (Blue Wool Scale)
Flame retardancy
US UFAC Class 1
US CAL TB 117-2013, Section 1: PASS
US NFPA 260 Cigarette ignition resistance ASTM E1353-08ae1: PASS class 1
US Surface Burning Characteristics of Building Materials ASTM E84-15B: class B